MENU

• 1.12.2015 • Blogi, Muut, NostotKommentoi

Rockiin uskomme. Mutta mihin uskoo rock?

Tämän alla olevan dia-esityksen tein alunperin osaksi Tampereen Musiikki & Media-tapahtuman seminaariohjelmistoa v. 2006.

Miten rockin arvot syntyivät? Koska ja miksi? Miten ne vaikuttavat silloin kun arvotamme musiikkia arjessa, diggaripuheessa, kritiikissä, talenttikisoissa ja mediatiedotteissa? Miten rockin arvot vaikuttavat itse artistien luovaan työhön?

Vaikka musiikkimaailma on tällä vuosisadalla ratkaisevasti muuttunut ja musiikillinen suvaitsevaisuus lisääntynyt, niin rockin arvot, sen määrittelyt hyvästä ja huonosta, ”väärästä” ja ”oikeasta” musiikista tuntuvat elävän vahvana edelleen. (Siksi en myöskään päivittänyt esitystä, vaikka viimeisen kymmenen vuoden aikaisia esimerkkejä rockarvojen vaikutuksesta olisi riittänyt. Alkuperäinen esitys sisälsi myös audiomateriaalia, jota tähän versioon ei ollut mahdollista liittää. Biisilista löytyy kuitenkin esityksen lopusta.)

Rockiin uskomme from jukkahaarma

Related Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *